Vjera Crkva Oproštaj vlč. Siniše Tumbas Loketića od vjernika Novog Sada
Crkva Vjera

Oproštaj vlč. Siniše Tumbas Loketića od vjernika Novog Sada

Vlč. Siniša Tumbas Loketić slavio je danas, 29.5.2016. sa početkom u 10.h, poslednju sv. Misu kao kapelan župe „Ime Marijino“ u Novom Sadu. Bila je to prigoda da se velečasni i okupljeni vjernici zahvale Bogu za vrijeme koje su proveli skupa. Od vlč. Siniše u ime cijele župske zajednice oprostila se najstarija članica zbora, te mu se kroz suze zahvalila na odanom vršenju službe župnog vikara i uručila mu prigodan dar vjernika. Unatoč tomu, mnogi vjernici su osobno potražili vlč. Sinišu i sa ganućem mu se zahvalili na duhovnoj brizi koju je kroz godinu i pol iskazao za njih, a velečasni se tom prigodom prisjetio svojih susreta sa mladima, djecom na vjeronauku, hodočašća koja je organizirao u Sarajevo na susret sa papom Franjom, hodočašća u Međugorje i Suboticu. Nakon sv. Mise učinjena je zajednička fotografija sa ministrantima, zborom, ali i dojmljiva zajednička fotografija sa velikim borjem župljana, nakon čega su se vjernici uputili u vjeronaučnu dvoranu gde je vlč. Siniša priredio mali domjenak.

Njega, jednog od urednika naše internet stranice www.svjetlo-vjere.com preporučujemo i dalje u molitve naročito sada na pragu u novo poglavlje njegovog života. Sljedeća postaja njegovog ovozemaljskog puta je mjesto upravitelja župe Presvetog Trojstva u Selenči. Neka ga vodi providnost Božja!

U ime svih spisatelja internet stranice www.svjetlo-vjere.com,

Nikola Knezi

Nikola Knezi

Nikola Knezi, liječnik, asistent Katedre za anatomiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu
Rođen je 1990. godine. Tijekom osnovne škole postao je ministrant u rodnoj župi Rođenja Blažene Djevice Marije kao i u crkvi Sv. Stjepana kralja pri karmelićanskom samostanu u Somboru, a kasnije obnašao službu lektora i akolita. Učestvovao je ostvarenju emisije "Na slobodu pozvani" na valovima Radio Marije. Bio je autor meditativnih članaka objavljenih u katoličkom listu subotičke biskupije "Zvonik". Na radu internet stranice www.svjetlo-vjere.com angažiran je od samog početka kao suosnivač, član uredništva i autor. Srednju medicinsku školu "Dr Ružica Rip" smijer medicinski tehničar pohađao u Somboru. Na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu diplomirao i promoviran u doktora medicine. Trenutačno je student doktorskih studija kliničkih istraživanja (neuronauke) na istom fakultetu. Autor je i koautor znanstvenih radova iz područja fundamentalne medicine objavljenih na domaćim i internacionalnim skupovima i časopisima.

Dodajte komentar

Kliknite ovde kako biste dodali vaš komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.