Ostalo www.svjetlo-vjere.com – tri mjeseca sa vama!
Ostalo

www.svjetlo-vjere.com – tri mjeseca sa vama!

Dragi čitatelji,

sutra 15. XI 2015. godine naša stranica broji tri mjeseca svoga postojanja. Za tih tri mjeseca stranicu je pregledalo 8250 posjetitelja, a učinjeno je 20600 pregleda. Zahvaljujemo se na Vašoj podršci i povjerenju!

U skorije vrijeme će doći do izmjena stranice. Zbog toga Vas molimo za suradnju i da nam slobodno, bilo u porukama na Facebook naloga našeg portala, bilo u komentarima ovog članka, napišete Vaše sugestije – kritike, kako bismo u skladu sa Vašim mišljenjem stranicu mogli preurediti po Vašim potrebama! Hvala!

www.svjetlo-vjere.com

Foto: Singstat

Robert Semnic

Robert Semnic, liječnik, znanstvenik, profesor radiologije, kateheta
Rođen je u Dubrovniku 20. IV 1966. godine gdje je i kršten. Srednju medicinsku školu i Medicinski fakultet završava u Novom Sadu. U braku je sa Marijom sa kojom ima troje djece: Borisa, Isidoru i Hanu. Bio je zaposlen na Institutu za onkologiju u Srijemskoj Kamenici kao radiolog a kao profesor na Katedri radiologije Medicinskog fakulteta u Novom Sadu do 2016. godine. 1999. godine je diplomirao na Katehetsko-teološkom Institutu u Subotici. Suradnik na Radio Marije u emisiji „Vjera i zdravlje“ 2004. godine. Suradnik je portala www.svjetlo-vjere.com od njenog osnutka a od 2015. godine je suradnik lista "Zvonik", mjesečnika Subotičke biskupije. Od 2016. godine radi u Švedskoj kao radiolog.

Dodajte komentar

Kliknite ovde kako biste dodali vaš komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.