Ostalo www.svjetlo-vjere.com – tri mjeseca sa vama!
Ostalo

www.svjetlo-vjere.com – tri mjeseca sa vama!

Dragi čitatelji,

sutra 15. XI 2015. godine naša stranica broji tri mjeseca svoga postojanja. Za tih tri mjeseca stranicu je pregledalo 8250 posjetitelja, a učinjeno je 20600 pregleda. Zahvaljujemo se na Vašoj podršci i povjerenju!

U skorije vrijeme će doći do izmjena stranice. Zbog toga Vas molimo za suradnju i da nam slobodno, bilo u porukama na Facebook naloga našeg portala, bilo u komentarima ovog članka, napišete Vaše sugestije – kritike, kako bismo u skladu sa Vašim mišljenjem stranicu mogli preurediti po Vašim potrebama! Hvala!

www.svjetlo-vjere.com

Foto: Singstat

Robert Semnic

Robert Semnic, liječnik, znanstvenik, profesor radiologije, kateheta
Rođen je u Dubrovniku 20. IV 1966. godine gdje je i kršten. Srednju medicinsku školu i Medicinski fakultet završava u Novom Sadu. U braku je sa Marijom sa kojom ima troje djece: Borisa, Isidoru i Hanu. Bio je zaposlen na Institutu za onkologiju u Srijemskoj Kamenici kao radiolog a kao profesor na Katedri radiologije Medicinskog fakulteta u Novom Sadu do 2016. godine. 1999. godine je diplomirao na Katehetsko-teološkom Institutu u Subotici. Suradnik na Radio Marije u emisiji „Vjera i zdravlje“ 2004. godine. Suradnik je portala www.svjetlo-vjere.com od njenog osnutka a od 2015. godine je suradnik lista "Zvonik", mjesečnika Subotičke biskupije. Od 2016. godine radi u Švedskoj kao radiolog.

Dodajte komentar

Kliknite ovde kako biste dodali vaš komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.