Dragi prijatelji!

Danas, 15.08.2015.,na svetkovinu Velike Gospe, sa radom je započela ova web stranica, stranica koju uređuje nekoliko vjernika želeći dati svoj osobni doprinos vjerničkom identitetu živeći na ovim prostorima. Današnje vrijeme, rekao bih, vrijeme moderne komunikacije, zahtijeva i od nas vjernika da se više angažiramo tamo gdje i druge možemo potaknuti na dobro, potaknuti na djelovanje – ono djelovanje koje nas vjernike potiče Krist Gospodin! S toga smo započeli jedan ovakav projekt, izradom web stranice, gdje želimo da svatko tko je posjeti, doživi ponajprije bratsku ljubav i zajedništvo u vjeri. Ona je tu, da bi tekstovi koje budemo pisali za ovu stranicu, koristili za jačanje naše vjere u Isusa! Bit će na ovoj stranici još i mnogo drugih tekstova koje će objavljivati neki drugi autori, a mi ćemo nastojati te tekstove skupljati, da bi na jednom mjestu mogao svatko pronaći nešto za obogaćenje.

Unaprijed se svima zahvaljujem koji budu doprinijeli radu ove stranice, a našu Majku Mariju, ponizno molim da nas zagovara i daje snage na putovima života, ohrabrenje da nastavimo raditi i onda kada to nije lako!

Ekipa koja želi dati svoj doprinos ovoj stranici nije jako velika. Nekoliko vjernika, potaknuti Božjom milosti, trudi se i radi da da svoj doprinos. Evo onih, koji svoje vrijeme daruju Bogu i čovjeku:

  1. prof.dr.med.Robert Semnic
  2. prof.dr.med.Marija Semnic
  3. Nikola Knezi, student medicine
  4. Jelena Pinter, pejzašni arhitekta
  5. Boris Semnic, student medicine
  6. Siniša Tumbas Loketić, kapelan u Novom Sadu