Molitve Molitve svecima Molitva za ozdravljenje bolesnika po zagovoru sv. Ekspedita
Molitve Molitve svecima

Molitva za ozdravljenje bolesnika po zagovoru sv. Ekspedita

Gospodine, onaj kojeg ljubiš bolestan je. Sveti Ekspedite u Tvoju brzu i pouzdanu pomoć se uzdam. Preporučujem se Tebi i iz dubine srca molim Te da me zagovaraš kod Boga, da Njegovo Božansko milosrđe bude dotaknuto našim suzama i da nam dopustiš milost ozdravljenja od onoga kojega mi volimo. Neka nas naša draga Gospa iz Lurda zagovara, da se vrši volja Božja kako na nebu tako i na zemlji. Amen.

Naša draga Gospo iz Lurda, moli za nas.

Sveti Ekspedite, iscjelitelju bolesnih, moli za nas.

(3 x Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu)

Uredio: Nikola Knezi

Siniša Tumbas Loketić

Rođen u Subotici 10. ožujka 1987. godine. Kršten je u župi Isusova uskrsnuća u rodnom gradu. Nakon srednje Politehničke škole u Subotici upisuje Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu. Za đakona je zaređen u Subotici 5. listopada 2014. godine, a za svećenika 6. travnja 2015. zaredio ga je mons. Ivan Penzeš. Obavljao je dužnost župnog vikara u Novom Sadu do svibnja 2016. god. od kada preuzima dužnost upravitelja župe Presvetog Trojstva u Selenči. Tokom godinu i pol dana boravka u Novom Sadu gdje je bio kapelan, uređuje emisiju za mlade "Na slobodu pozvani" na valovima Radio Marije. Jedan je od osnivača i urednika katoličke internet stranice www.svjetlo-vjere.com. Dužnost glavnog urednika katoličkog lista "Zvonik" preuzima 6. studenoga 2016. godine, a uređuje ga do travnja 2018. godine kada glavnim urednikom biva imenovan vlč. Vinko Cvijin.

2 komentara

Kliknite ovde kako biste dodali vaš komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  • Gospodine Isuse po tvom milosrđu molim te da me iscijeliš ozdraviš od teške bolesti karcinoma molim te da me zagovaraš kod Boga da me svojom silnom vjerom ozdravi i podari blagoslov molim te da nas naša draga Gospa zagovara kod Gospodina Boga i da kroz njezinu milost i molitvu ozdravim od ove opake bolesti molim od srca molitvu ozdravljenja ozdravi me bože po svojoj žarkoj volji a Isus neka me opere svojom božanskom krvlju i ozdravi moje tijelo od svih rana od srca molim pomozite mi zajedno sa svim anđelima.Amen!

  • Gospodine Isuse po tvom milosrđu molim te da me iscijeliš ozdraviš od teške bolesti karcinoma molim te da me zagovaraš kod Boga da me svojom silnom vjerom ozdravi i podari blagoslov molim te da nas naša draga Gospa zagovara kod Gospodina Boga i da kroz njezinu milost i molitvu ozdravim od ove opake bolesti molim od srca molitvu ozdravljenja ozdravi me bože po svojoj žarkoj volji a Isus neka me opere svojom božanskom krvlju i ozdravi moje tijelo od svih rana od srca molim pomozite mi zajedno sa svim anđelima.Amen!Sveti Ekspedite u tvoju jaku vjernu i brzu pomoćse uzdam pomozi mi svojom snagom i budi kraj mene stalno