Molitve Molitve svecima Molitva za ozdravljenje bolesnika po zagovoru sv. Ekspedita
Molitve Molitve svecima

Molitva za ozdravljenje bolesnika po zagovoru sv. Ekspedita

Gospodine, onaj kojeg ljubiš bolestan je. Sveti Ekspedite u Tvoju brzu i pouzdanu pomoć se uzdam. Preporučujem se Tebi i iz dubine srca molim Te da me zagovaraš kod Boga, da Njegovo Božansko milosrđe bude dotaknuto našim suzama i da nam dopustiš milost ozdravljenja od onoga kojega mi volimo. Neka nas naša draga Gospa iz Lurda zagovara, da se vrši volja Božja kako na nebu tako i na zemlji. Amen.

Naša draga Gospo iz Lurda, moli za nas.

Sveti Ekspedite, iscjelitelju bolesnih, moli za nas.

(3 x Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu)

Uredio: Nikola Knezi

Siniša Tumbas Loketić

Rođen u Subotici 10. ožujka 1987. godine. Kršten je u župi Isusova uskrsnuća u rodnom gradu. Nakon srednje Politehničke škole u Subotici upisuje Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu. Za đakona je zaređen u Subotici 5. listopada 2014. godine, a za svećenika 6. travnja 2015. zaredio ga je mons. Ivan Penzeš. Obavljao je dužnost župnog vikara u Novom Sadu do svibnja 2016. god. od kada preuzima dužnost upravitelja župe Presvetog Trojstva u Selenči. Tokom godinu i pol dana boravka u Novom Sadu gdje je bio kapelan, uređuje emisiju za mlade "Na slobodu pozvani" na valovima Radio Marije. Jedan je od osnivača i urednika katoličke internet stranice www.svjetlo-vjere.com. Dužnost glavnog urednika katoličkog lista "Zvonik" preuzima 6. studenoga 2016. godine, a uređuje ga do travnja 2018. godine kada glavnim urednikom biva imenovan vlč. Vinko Cvijin.

2 komentara

Kliknite ovde kako biste dodali vaš komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  • Gospodine Isuse po tvom milosrđu molim te da me iscijeliš ozdraviš od teške bolesti karcinoma molim te da me zagovaraš kod Boga da me svojom silnom vjerom ozdravi i podari blagoslov molim te da nas naša draga Gospa zagovara kod Gospodina Boga i da kroz njezinu milost i molitvu ozdravim od ove opake bolesti molim od srca molitvu ozdravljenja ozdravi me bože po svojoj žarkoj volji a Isus neka me opere svojom božanskom krvlju i ozdravi moje tijelo od svih rana od srca molim pomozite mi zajedno sa svim anđelima.Amen!

  • Gospodine Isuse po tvom milosrđu molim te da me iscijeliš ozdraviš od teške bolesti karcinoma molim te da me zagovaraš kod Boga da me svojom silnom vjerom ozdravi i podari blagoslov molim te da nas naša draga Gospa zagovara kod Gospodina Boga i da kroz njezinu milost i molitvu ozdravim od ove opake bolesti molim od srca molitvu ozdravljenja ozdravi me bože po svojoj žarkoj volji a Isus neka me opere svojom božanskom krvlju i ozdravi moje tijelo od svih rana od srca molim pomozite mi zajedno sa svim anđelima.Amen!Sveti Ekspedite u tvoju jaku vjernu i brzu pomoćse uzdam pomozi mi svojom snagom i budi kraj mene stalno