Vjera Crkva MARIATHON ZA UREĐENJE NOVIH PROSTORIJA STUDIJA RMS U NOVOM SADU
Crkva Vjera

MARIATHON ZA UREĐENJE NOVIH PROSTORIJA STUDIJA RMS U NOVOM SADU

Dragi prijatelji Radio Marije!

U više navrata smo već objavili da smo za potrebe studija Radio Marije u Novom Sadu dobili na raspolaganje prostorije koje su u vlasništvu župe Imena Marijina. Objavljujemo ovdje dopis-odluku naše biskupije s potpisom našega biskupa. Ovim putem želim i ovako javno zahvaliti i našem biskupu Ivanu i župniku Robertu. Ta odluka nas je jako obradovala jer smo više od godinu dana pokušavali pronaći adekvatni prostor za naš studio. Ujedno zahvaljujem i Franjevačkom samostanu u Novom Sadu i o. Karlu koji nam je ustupio prostorije u kojima smo više od godinu dana snimali i emitirali naše emisije.
U dogovoru s mađarskom redakcijom odlučili smo organizirati jedan Mariathon preko kojega bismo prikupljali novčane priloge za uređenje tih prostorija.
Lijepo molimo sve naše slušatelje volontere i dobročinitelje da nam pomognu kako bismo što prije mogli lijepo i prikladno urediti nove prostorije za naš studio u Novom Sadu i osposobiti ga za snimanje i emitiranje emisija.
Za ovu akciju imat ćete prilike čuti poziv putem džingla a u ponedjeljak i u srijedu ćemo imati i kontakt emisije u kojima ćete se i vi moći javiti s konkretnim prijedlozima, pitanjima i obećanjima vaših priloga.
Unaprijed zahvaljujemo svima.

Hrvatska redakcija Radio Marije Srbije

Robert Semnic

Robert Semnic, liječnik, znanstvenik, profesor radiologije, kateheta
Rođen je u Dubrovniku 20. IV 1966. godine gdje je i kršten. Srednju medicinsku školu i Medicinski fakultet završava u Novom Sadu. U braku je sa Marijom sa kojom ima troje djece: Borisa, Isidoru i Hanu. Bio je zaposlen na Institutu za onkologiju u Srijemskoj Kamenici kao radiolog a kao profesor na Katedri radiologije Medicinskog fakulteta u Novom Sadu do 2016. godine. 1999. godine je diplomirao na Katehetsko-teološkom Institutu u Subotici. Suradnik na Radio Marije u emisiji „Vjera i zdravlje“ 2004. godine. Suradnik je portala www.svjetlo-vjere.com od njenog osnutka a od 2015. godine je suradnik lista "Zvonik", mjesečnika Subotičke biskupije. Od 2016. godine radi u Švedskoj kao radiolog.

Dodajte komentar

Kliknite ovde kako biste dodali vaš komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.