Vjera Crkva MARIATHON ZA UREĐENJE NOVIH PROSTORIJA STUDIJA RMS U NOVOM SADU
Crkva Vjera

MARIATHON ZA UREĐENJE NOVIH PROSTORIJA STUDIJA RMS U NOVOM SADU

Dragi prijatelji Radio Marije!

U više navrata smo već objavili da smo za potrebe studija Radio Marije u Novom Sadu dobili na raspolaganje prostorije koje su u vlasništvu župe Imena Marijina. Objavljujemo ovdje dopis-odluku naše biskupije s potpisom našega biskupa. Ovim putem želim i ovako javno zahvaliti i našem biskupu Ivanu i župniku Robertu. Ta odluka nas je jako obradovala jer smo više od godinu dana pokušavali pronaći adekvatni prostor za naš studio. Ujedno zahvaljujem i Franjevačkom samostanu u Novom Sadu i o. Karlu koji nam je ustupio prostorije u kojima smo više od godinu dana snimali i emitirali naše emisije.
U dogovoru s mađarskom redakcijom odlučili smo organizirati jedan Mariathon preko kojega bismo prikupljali novčane priloge za uređenje tih prostorija.
Lijepo molimo sve naše slušatelje volontere i dobročinitelje da nam pomognu kako bismo što prije mogli lijepo i prikladno urediti nove prostorije za naš studio u Novom Sadu i osposobiti ga za snimanje i emitiranje emisija.
Za ovu akciju imat ćete prilike čuti poziv putem džingla a u ponedjeljak i u srijedu ćemo imati i kontakt emisije u kojima ćete se i vi moći javiti s konkretnim prijedlozima, pitanjima i obećanjima vaših priloga.
Unaprijed zahvaljujemo svima.

Hrvatska redakcija Radio Marije Srbije

Robert Semnic

Robert Semnic, liječnik, znanstvenik, profesor radiologije, kateheta
Rođen je u Dubrovniku 20. IV 1966. godine gdje je i kršten. Srednju medicinsku školu i Medicinski fakultet završava u Novom Sadu. U braku je sa Marijom sa kojom ima troje djece: Borisa, Isidoru i Hanu. Bio je zaposlen na Institutu za onkologiju u Srijemskoj Kamenici kao radiolog a kao profesor na Katedri radiologije Medicinskog fakulteta u Novom Sadu do 2016. godine. 1999. godine je diplomirao na Katehetsko-teološkom Institutu u Subotici. Suradnik na Radio Marije u emisiji „Vjera i zdravlje“ 2004. godine. Suradnik je portala www.svjetlo-vjere.com od njenog osnutka a od 2015. godine je suradnik lista "Zvonik", mjesečnika Subotičke biskupije. Od 2016. godine radi u Švedskoj kao radiolog.

Dodajte komentar

Kliknite ovde kako biste dodali vaš komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.