Vjera Crkva Humanitarni koncert benda “Glasnici Božje radosti” u Novom Sadu
Crkva Vjera

Humanitarni koncert benda “Glasnici Božje radosti” u Novom Sadu

Dragi čitatelji,

kako je Advent, kao i vrijeme Božićnih blagdana, vrijeme u kojemu se na poseban način naglašava kako je Sin Božji postao nama blizak i sličan, te smo tako dužni i mi činiti ljudima oko nas, talentirani mladi katolici okupljeni oko novosadskog kapelana vlč. Siniše Tumbas Loketića iskazali su želju da budu bliski starima i nemoćnima te su kao bend „Glasnici Božje radosti“ organizirali humanitarni koncert.

Mladi su 18. XII 2015. godine u 18.h priredili humanitarni  koncert za vjernike i građanstvo u župnoj crkvi „Ime Marijino“ u Novom Sadu, a ulaznica je bila doborovoljni prilog posjetitelja po njihovim mogućnostima. Prikupiljena je lijepa svota novca koja je donirana domu za stare „Novi Sada“. Isti koncert je ponovljen i u domu za stare pred njegovim korisnicima 22. XII 2015. godine.

Članovi benda „Glasnici Božje radosti“ su: Jasmina Milodanović, Kristina Zima, Ana Turi, Snežana Jović, Stipan Jurić, Siniša Tumbas Loketić. Na klaviri je bend pratila Martina Hrubenja, a na gitari Lornad Girizd. Tehnička podrška je bio Aleksandar Rajić.

Na koncertu je solo izvedbu imala devetogodišnja Hana Semnic. Ona je slušateljima otpjevala tradicionalnu Božićnu pjesmu „Tiha noć“.

Poslednja pjesma pjevana na koncertu bila je „Zvončići, zvončići“ gde su i najmlađi vjeroučenici župe Imena Marijina pomogli u izvedbi članovima benda „Glasnici Božje radosti“, te su tu pesmu zajedno otpjevali.

Fotografije koncerta u domu zastare „Novi Sad“: http://ehub48.webhostinghub.com/~svjetl5/v2015/nase-galerije/bend-zupe-ime-marijino-glasnici-bozje-radost-u-gerontoloskom-centru-novoga-sada/

Fotografije koncerta u župnoj crkvi „Ime Marijino“: http://ehub48.webhostinghub.com/~svjetl5/v2015/nase-galerije/koncert-benda-zupe-ime-marijino/

www.svjetlo-vjere.com (Nikola Knezi)

Nikola Knezi

Nikola Knezi, liječnik, asistent Katedre za anatomiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu
Rođen je 1990. godine. Tijekom osnovne škole postao je ministrant u rodnoj župi Rođenja Blažene Djevice Marije kao i u crkvi Sv. Stjepana kralja pri karmelićanskom samostanu u Somboru, a kasnije obnašao službu lektora i akolita. Učestvovao je ostvarenju emisije "Na slobodu pozvani" na valovima Radio Marije. Bio je autor meditativnih članaka objavljenih u katoličkom listu subotičke biskupije "Zvonik". Na radu internet stranice www.svjetlo-vjere.com angažiran je od samog početka kao suosnivač, član uredništva i autor. Srednju medicinsku školu "Dr Ružica Rip" smijer medicinski tehničar pohađao u Somboru. Na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu diplomirao i promoviran u doktora medicine. Trenutačno je student doktorskih studija kliničkih istraživanja (neuronauke) na istom fakultetu. Autor je i koautor znanstvenih radova iz područja fundamentalne medicine objavljenih na domaćim i internacionalnim skupovima i časopisima.

Dodajte komentar

Kliknite ovde kako biste dodali vaš komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.